Καθαριότητα επαγγελματικών χώρων σε υψηλά επίπεδα!

Η LUMINO HELLAS Group of Companies δραστηριοποιείται στην παραγωγή εξειδικευμένων, επαγγελματικών απορρυπαντικών, ξεπερνώντας πλέον τα 30 χρόνια παρουσίας στον κλάδο.

Η εταιρία από την ίδρυσή της το 1990, εξυπηρετεί με αξιοπιστία και συνέπεια τους πελάτες της, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες που την κατέστησαν μέσα στις κορυφαίες εταιρίες του χώρου καθαριότητας. Πιο συγκεκριμένα, η LUMINO HELLAS απευθύνεται σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, νοσοκομεία, catering και γενικά σε χώρους που απαιτείται η επαγγελματική καθαριότητα.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται με συστήματα προηγμένης τεχνολογίας και ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια, τηρώντας τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών κανονισμών και πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Το τμήμα στελεχώνουν ενημερωμένοι χημικοί σύμβουλοι, που καλύπτουν ευρύ φάσμα ετερογενών απαιτήσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
01

Αξιοπιστία και Συνέπεια

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η άψογη καθαριότητα στους επαγγελματικούς χώρους. Γι’ αυτό, σας παρέχουμε καθαριστικά προϊόντα που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.
02

Διαρκής Έρευνα

Επενδύουμε καθημερινά στην έρευνα, ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χώρων. Αναζητούμε και αγκαλιάζουμε την καινοτομία για να βρίσκουμε διαρκώς νέες, βελτιωμένες λύσεις.
03

Σεβασμός στο Περιβάλλον

Τηρούμε αυστηρά τους ισχύοντες περιβαλλοντικούς κανονισμούς και τις προδιαγραφές HACCP. Επιδιώκουμε με ευσυνειδησία τον συνδυασμό βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και ελάχιστης επίπτωσης στον πλανήτη.