Τεχνική Υποστήριξη

Η  LUMINO HELLAS  προσφέρει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της, καθώς διαθέτει πολύχρονη εμπειρία  στην κάλυψη αναγκών των επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων-ποτηριών και είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών.

Διαθέτουμε εξειδίκευση στην επισκευή πλυντηρίων πιάτων – ποτηριών

Από το 1990 η LUMINO HELLAS έχει καλλιεργήσει ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και αφοσίωσης στο τεχνικό μέρος των επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων-ποτηριών.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν καθημερινά από τη συντήρηση και επισκευή του επαγγελματικού πλυντηρίου πιάτων-ποτηριών σας, μέχρι χρήσιμες συμβουλές για τον ιδανικό τρόπο λειτουργίας του.

Ο συνδυασμός των δεξιοτήτων, της εμπειρίας και γνώσης που συγκεντρώθηκαν από τους τεχνικούς της εταιρίας, μας κατέστησε ως τον πλέον εξειδικευμένο συνεργάτη.

Είτε προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα για να επιδιορθώσετε το πλυντήριο, είτε να παραγγείλετε ένα ανταλλακτικό, το κατάλληλα καταρτισμένο τεχνικό μας προσωπικό μπορεί να σας υποδείξει τη σωστή κατεύθυνση.

Σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας απορρυπαντικών μας, σας εγγυόμαστε την μακρόχρονη καλή λειτουργία του πλυντηρίου.

Τεχνική Υποστήριξη

HACCP

Η LUMINO HELLAS, όντας πιστοποιημένος (βεβαίωση εφαρμογής της νομοθεσίας) συνεργάτης HACCP, σας παρέχει συγκεκριμένα οφέλη, με το πιο σημαντικό, τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Παράλληλα αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο συνεργάτη «μέσο βοηθείας», στην κατεύθυνση εφαρμογής των διεθνών κανόνων υγιεινής πρακτικής και στην επίτευξη ενός υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας / καθαριότητας στους χώρους εστίασης, παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων.

Εφαρμογή με το Πλάνο Καθαρισμού

Βάση των ειδικών προδιαγραφών και αναγκών του χώρου σας, οι έμπειροι σύμβουλοι πωλήσεών μας, προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις μέσα από τη γκάμα των επαγγελματικών απορρυπαντικών μας, οι οποίες σας καταθέτονται από εμάς, ως το κατάλληλο Πλάνο Καθαρισμού του χώρου σας. Το Πλάνο Καθαρισμού συγκεκριμένα περιέχει αναλυτικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος και λεπτομέρειες για τη σωστή εφαρμογή του. Μια εξειδικευμένη παροχή της LUMINO HELLAS, που βοηθά στοχευμένα τον πελάτη, στην εφαρμογή των διεθνών κανόνων υγιεινής πρακτικής και στην επίτευξη ενός υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας / καθαριότητας του χώρου του.