Η LUMINO HELLAS ως κατασκευαστής αιχμής επαγγελματικών απορρυπαντικών, επενδύει καθημερινά στην έρευνα, προκειμένου να πετύχει συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, καθώς και δημιουργία νέων επαγγελματικών, ειδικά προσαρμοσμένων προϊόντων στις ανάγκες και τις απαιτήσεις καθαριότητας ακόμα και των πιο δύσκολων χώρων.

Η εμπειρία, που αποκτήθηκε κατά τα έτη δραστηριότητας στον τομέα της επαγγελματικής καθαριότητας, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε την ικανότητα παρασκευής προϊόντων υψηλής ποιότητας. Πάντα σε αναζήτηση της καινοτομίας, η LUMINO HELLAS έχει υιοθετήσει από την αρχή ένα εσωτερικό οργανωτικό μοντέλο που επιτρέπει τη μέγιστη απόδοση, την ευελιξία και έχει εξασφαλίσει την άριστη σχέση τιμής και ποιότητας, για να ανταποκρίνεται στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η LUMINO HELLAS αναζήτα διαρκώς νέες μεθόδους παραγωγής που σέβονται το περιβάλλον, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων, καθώς συμμορφώνεται με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ακολουθώντας τις εξελίξεις, η LUMINO HELLAS διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων που πληρούν τις προδιαγραφές HACCP. Όλα τα απορρυπαντικά  είναι κατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα καθαρισμού.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων, περιλαμβάνει ευρεία γκάμα παραγωγής απορρυπαντικών καθαριστικών της εταιρίας, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας private label (φασόν). Με την πολυετή εμπειρία,  βελτιώθηκαν οι διαδικασίες, τα προϊόντα και οι παροχές, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα, εύκολα και ευέλικτα στις ανάγκες σας. Η LUMINO HELLAS αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις με ενθουσιασμό, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.

Συνεργαζόμενοι οίκοι:

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo